fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Сили АТО ведуть бої в Миколаївці – Аваков

 Як повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, сили антитерористичної операції зараз ведуть бої в Миколаївці, в безпосередній близькості від Слов’янська. При цьому він зазначив, що більша частина Миколаївки вже під контролем українських силовиків.

«Квартал за кварталом, спільними діями збройних сил, Національної гвардії і спеціальних підрозділів МВС селище звільняється від бандитів зі зброєю», – написав міністр в Facebook.

За словами Арсена Авакова, він заслухав доповідь генерала Нацгвардії Балана щодо ситуації, і той розповів, що українські силовики під час боїв не зазнали втрат. Проте, територія лікарні, яка була взята під контроль силами АТО, заповнена великою кількістю поранених, причому серед них є як бойовики, так і мирні громадяни.

Крім того, українським військовослужбовцям вдалося виявити сто п’ятдесят жінок і дітей, які переховувалися від терористів і війни в підвалі центру культури. Згодом всім надали першу допомогу. Також за допомогою харківського губернатора Ігоря Балути вдалося організувати їх евакуацію на час бойових дій в Харківську область.

Читайте також: