fbpx
Ситуація на Південному Сході України

З донецького Metro винесли товару на мільйон євро

У компанії «Метро Кеш енд Керрі Україна» оцінили збитки від втрати товару, який був винесений мародерами з донецького гіпермаркету Metro. Як повідомляє директор компанії Клаус Ретіг, загалом було завдано збитків на 1 мільйон євро. Таку заяву директор компанії зробив сьогодні, 2 липня, під час відкриття оновленого магазину в українській столиці.

«У даний момент ми можемо підрахувати збитки нашої компанії тільки від втрати товару, який у момент штурму перебував у магазині. Це близько 1 мільйона євро. Великі збитки можуть бути через пошкоджену інфраструктуру. Їх на сьогоднішній день підрахувати неможливо, так як з вигляду пошкодження електропроводки, водопроводу і систем кондиціонування зазвичай непомітні», – розповів директор компанії.

За словами Клауса Ретіга, терміни і повна вартість відновлення торгового центру в Донецьку буде залежати від того, як збережеться магазин після стабілізації ситуації в регіоні. Він підкреслив, що в середньому на відновлення подібного магазину з нуля компанії може знадобитися близько року часу і близько 10-15 мільйонів євро інвестицій.

Читайте також: