fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Радник Авакова: “Серед бойовиків стався розкол”

Серед терористів в Донецькій області стався розкол. Таку заяву зробив радник глави МВС Арсена Авакова Антон Геращенко. За словами Геращенка, одні з бойовиків хотіли остаточно зруйнувати роботу донецької міліції, а інші бойовики виступили проти такого повороту подій.

«Група бойовиків під керівництвом «Біса» хотіла повністю зруйнувати роботу обласного управління міліції в Донецьку. В цей же час інше угруповання усвідомило, що такі дії призведуть до негативних настроїв проти бойовиків серед місцевого населення. З цієї причини це угруповання виступало проти дій підопічних «Біса», – прокоментував ситуацію представник Міністерства внутрішніх справ України.

За словами Антона Геращенка, та частина терористів, яка хотіла знищити обласне управління міліції в Донецьку, в більшій ступені управляється Російською Федерацією і підпорядковується вказівкам російського Генштабу і ФСБ.

Нагадаємо, що вчора під час штурму обласного управління міліції в Донецьку загинув один правоохоронець. Ще двоє отримали поранення.

Читайте також: