fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Пункт пропуску Весело-Вознесенське на російсько-українському кордоні в Ростовській області призупинив свою роботу

Припинено роботу ще одного пункту пропуску на російсько-українському кордоні.

 Припинено роботу пункту пропуску Весело-Вознесенське на російсько-українському кордоні в Ростовській області, повідомили агентству " Інтерфакс-Південь" в середу в силових структурах регіону.

 "У районі 10:00 мск у зв’язку зі стріляниною на суміжній території припинена робота пункту пропуску Весело-Вознесенське, не здійснюється пропуск громадян, а також прохід вантажів в обидва напрямки", – сказало джерело.

 Читайте: Терористи обстріляли пункт пропуску «Новоазовськ» – Держприкордонслужба

 Це четвертий прикордонний пункт в Ростовській області, через який закритий пропуск людей і вантажів. Раніше в середу агентству "Інтерфакс-Південь" повідомили в у прес- службі Південного митного управління, що митні пункти "Гуково", "Куйбишево" і "Новошахтинськ" також не здійснюють свою діяльність в Ростовській області на кордоні з Україною.

 "На трьох митних пунктах не здійснюється митна діяльність через події на суміжній території. Особовий склад митного управління присутній на місцях своєї роботи", – сказав представник прес-служби.

 1 липня офіційний представник прикордонного управління ФСБ РФ по Ростовській області Василь Малаєв повідомив агентству "Інтерфакс-Південь", що прикордонні пункти пропуску "Гуково", "Донецьк", "Новошахтинськ" не функціонують у зв’язку з триваючою стріляниною на українській території.

 У повідомленні прес-служби підкреслювалося, що через ці пункти пропуску останнім часом йшов основний потік біженців з території України.

  Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: