fbpx
Політика

Кравчук підтримав заборону Комуністичної партії в Україні

Перший президент незалежної України Леонід Кравчук заявив про те, що на сьогоднішній день існують всі підстави для того, щоб офіційно заборонити Комуністичну партію на території України. Слова українського політика призводить «Радіо Свобода».

«Як тільки члени Комуністичної партії України зрозуміли, що під ними починає горіти земля, а в даний момент вже є реальні докази їхньої участі в сепаратистському русі, вони почали шукати всілякі варіанти для того, щоб зберегти існування партії в іншій формі. До такого треба дуже обережно ставитися», – прокоментував ситуацію український політик Леонід Кравчук. Також перший президент незалежної України додав, що докази причетності Комуністичної партії до сепаратистів є у Міністерства юстиції України та у Служби безпеки України.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Як повідомляла раніше Служба безпеки України, бійцям АТО на сході України вдалося затримати п’ятьох членів незаконного озброєного формування. Як з’ясувалося, двоє з них були завербовані керівниками місцевого осередку Компартії України.

Читайте також: