fbpx
Політика

Пхеньян пригрозив США війною за фільм про Кім Чен Ина

Представник Міністерства закордонних справ КНДР заявив, що випуск на екрани голлівудського фільму, в якому вбивають Кім Чен Ина, стане фактично оголошенням війни зі Сполученими Штатами.

Як повідомляє BBC, в даній заяві не згадується назва фільму, проте, імовірно, йдеться про прем’єра комедії "Інтерв’ю" з Джеймсом Франко і Сетом Рогеном. Відомо, що прем’єра призначена на жовтень цього року.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За сюжетом стрічки, телеведучий і його продюсер прибувають до Пхеньяну, щоб взяти інтерв’ю з Кім Чен Ином, але їх вербує ЦРУ з завданням убити північнокорейського лідера.

"Виробництво і прокат фільму на тему про змову з метою вбивства нашого вождя є неприпустимим актом агресії і тероризму. Якщо американська адміністрація дозволить демонстрацію цього фільму, будуть прийняті безжальні контрзаходи ", – йдеться в заяві, поширеній офіційним агентством новин Північної Кореї.

Читайте також: