fbpx
Політика

Ляшко проти того, щоб був продовжений режим призупинення АТО на сході

 Як повідомив народний депутат України Олег Ляшко, президент України Петро Порошенко сьогодні, 26 червня, заявив про необхідність продовжити призупинення АТО на сході, оскільки терористи, нібито, погодилися на мирні переговори.

 За словами Олега Ляшка, у нього протилежна інформація. Як він зазначив, терористи мають намір лише імітувати переговорний процес, і будуть висувати неприйнятні для України умови, використовуючи наданий перепочинок для нарощування своїх сил.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Щойно я говорив з нашими десантниками, які тримають позиції біля Сніжного. Якщо раніше у терористів було 3 танки, сьогодні вже 5 і кілька одиниць артилерії. Біля Донецького аеропорту, де оточені наші бійці і з якими я також підтримую зв’язок, терористи звели ще два блок-пости», – розповів депутат.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Як стверджує Олег Ляшко, допомогу терористи отримують з Росії, а саме, через прикордонні пункти Должанський і Ізварине, які не контролюють українські прикордонники. При цьому він нагадав, що раніше глава держави говорив про необхідність повністю перекрити кордон.

 «АТО треба продовжувати. Втрачений час посилює ворога», – підсумував депутат.

Читайте також: