Активісти «Української справи» просять не поширювати інформацію про героїв зі сходу заради їх безпеки – Бригинець

 Як повідомив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, активісти «Української справи» з Луганська просять, щоб блогери та журналісти не поширювали інформацію про місцевих героїв, які живуть на територіях, контрольованих терористами.

 «Вони розповіли, що в останні дні були викрадені двоє викладачів університету, які брали активну участь в силах визволення України від неофіційної армії Путіна, про що написала одна з київських газет, «додумавшись» не тільки назвати справжні імена і посади, а й надрукувати фото. Професора викрали 2 дні тому, а викладача – вчора», – написав Олександр Бригинець в Facebook.

Related Post

 За його словами, в зонах, де діють терористи, є чимало героїв, які не бояться протистояти злочинцям всіма можливими способами. Однак, як зазначив Олександр Бригинець, розповідати громадськості про їхні подвиги варто так, щоб терористи не мали згодом можливості їх захопити.

 «На жаль, бажання повідомити новину для деяких виявляється важливішим, ніж подумати про долю конкретних людей», – підсумував депутат.

Leave a Comment