fbpx
Політика

РФ повинна відвести свої війська від українського кордону і припинити підтримувати терористів – «УДАР»

У партії «УДАР» заявили, що Росія повинна не тільки скасувати дозвіл Ради Федерації на використання свої збройних сил в Україні, але також і відвести свої війська від українського кордону і припинити підтримувати терористів на Сході України.

 Як зазначили в партії, незважаючи на заяви Путіна, поблизу українського кордону продовжується нарощування сил російської армії.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Терористи зухвало порушують перемир’я, вбиваючи українських військових. Росія через своїх агентів впливу намагається нав’язати народу України свій підступний план руйнування української державності, розпочатий завоюванням Криму», – йдеться в заяві.

 Як вважають у «УДАРі», Путін прагне закріпити за собою «право» на втручання в справи суверенних держав, відводячи Росії роль регіонального жандарма.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Путін продовжує одночасно погрожувати і захищати етнічних росіян в Україні і ту частину українського населення, яка відчуває нерозривний не тільки етнічний, а й культурний, мовний зв’язок з Росією, почувається частиною широкого російського світу», – підсумували в партії.

Читайте також: