fbpx
Політика

Порошенко призначив Кличко головою КМДА

Президент України Петро Порошенко вирішив об’єднати посади мера Києва та голови Київської міської державної адміністрації, призначивши міського голову столиці Віталія Кличка на посаду голови КМДА. Про це у своєму Facebook повідомив депутат Київради від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук.

«Порошенко призначив Віталія Кличка головою КМДА», – написав він.

Трохи пізніше цю інформацію підтвердили і соратники Віталія Кличка по партії «УДАР». У прес-службі партії повідомили: «Міський голова Віталій Кличко призначений головою Київської міської державної адміністрації. Указ про це президент Петро Порошенко підписав у присутності Кличка в своєму кабінеті».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Нагадаємо, 3 червня Київська територіальна виборча комісія визнала Віталія Кличка переможцем на виборах мера Києва, який заручився підтримкою 56,7 % виборців, що взяли участь в голосуванні. Після свого призначення Віталій Кличко заявив, що доцільним було б об’єднати посади мера Києва та голови КМДА, що й зробив президент, підписавши відповідний указ. Правда, на офіційному сайті глави держави він поки не опублікований.

Читайте також: