fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Владислав Селезньов: “Бойовики продовжують обстрілювати українські блокпости, незважаючи на введення мирного плану”

За словами спікера антитерористичної операції Владислава Селезньова, українські силовики продовжують дотримуватися вимог мирного плану і не ведуть активних дій на сході України, чого не можна сказати про російських бойовиків. Про це спікер антитерористичної операції заявив на своїй сторінці в соціальній мережі.

Владислав Селезньов підкреслив, що сили антитерористичної операції забезпечують охорону та оборону державного кордону, а також несуть службу на блокпостах.

«У свою чергу бойовики не припиняють обстрілювати позиції українських силовиків. За минулу добу блокпост на розі шляхів, спрямованих на Слов’янськ та Красний Лиман, був обстріляний терористами кілька разів. Терористи ведуть вогонь з територій населених пунктів, які межують з Слов’янськом. Обстрілюючи українські блокпости, бойовики використовують автоматичні гранатомети АГС- 17, а також підствольні гранатомети. Два рази блокпост був обстріляний з мінометів. Серед українських силовиків втрат немає», – розповів про ситуацію спікер АТО Владислав Селезньов.

Читайте також: