Шуфрич і Медведчук вирушили на Донбас домовлятися про мир

Лідер громадського руху «Український вибір» Віктор Медведчук, народний депутат України від фракції «Партії регіонів» Нестор Шуфрич, а також представники Організації з безпеки і співробітництва в Європі поїхали на Донбас для проведення переговорів щодо врегулювання ситуації. Про це в понеділок, 23 червня 2014 року, повідомляється в заяві прес-служби «Українського вибору».

«Переговорна посередницька група у складі Нестора Шуфрича і Віктора Медведчука разом з контактною групою ОБСЄ знаходяться на Донбасі. Йде процес переговорів, подробиці поки не повідомляють», – наголошується в повідомленні.

Related Post

За інформацією прес-служби, Віктор Медведчук назвав метою даних переговорів «реалізацію мирного плану з врегулювання ситуації в східних областях України, запобігання загибелі людей, припинення кровопролиття, збереження єдності країни».

Відзначимо, як відомо, в Донецьку 23 червня цього року було заплановано засідання тристоронньої контактної групи з реалізації мирного плану президента України щодо врегулювання ситуації на сході країни.

Leave a Comment