fbpx
Політика

Олександр Бригинець попросив київську владу пояснити, що за об’єкт зводять біля Річкового вокзалу на Поштовій площі

Як повідомив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, він звернувся до мера Києва Віталія Кличка, а також голови КМДА Володимира Бондаренка з проханням надати інформацію про те, який саме об’єкт збираються будувати поруч з Річковим вокзалом на Поштовій площі Києва.

 Він нагадав, що в даний час на Поштовій площі зводять об’єкт, який дуже нагадує торговий центр, проте, за його словами, в безпосередній близькості до Дніпра будівництво будь-якого подібного об’єкта, окрім як транспортної розв’язки – заборонено.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 «Коли чиновники будують на березі Дніпра вілли, ми обурюємося, тому що вони порушують закон, тоді чому ми мовчимо, коли хтось із олігархів будує торговий центр?», – поцікавився політик.

 Олександр Бригинець звернув увагу на те, що це вже не перший випадок, коли під виглядом транспортної інфраструктури зводять комерційний об’єкт.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 «Саме тому я звернувся до керівництва міста з проханням підтвердити або спростувати застереження щодо будівництва ТЦ біля Річкового вокзалу. Сподіваюся, це спорудження все ж матиме інше призначення, а не черговий торговий центр», – підсумував депутат.

Читайте також: