fbpx
Політика

Делегація РФ на засідання ПАРЄ не прибула, – ЗМІ

Офіційна делегація Російської Федерації прийняла рішення відмовитися від участі в засіданнях чергової сесії Парламентської асамблеї Ради Європи. Таку заяву сьогодні, 23 червня, розповсюдило інформаційне агентство «Укрінформ», посилаючись на свого джерела в ПАРЄ.

«Представники офіційної російської делегації не прибули до Страсбурга. З цієї причини, швидше за все, чергова сесія ПАРЄ пройде без російського представництва», – прокоментувало відсутність делегації з Російської Федерації в Страсбурзі джерело.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Як повідомлялося раніше, в ПАРЄ прийняли рішення, що російські депутати на тимчасовій основі будуть відсторонені від керівних структур асамблеї і не братимуть участі у спостереженні за виборами. Коли приймалося це рішення, делегація з Російської Федерації демонстративно покинула сесійну залу ПАРЄ. Тоді ж представники делегації заявили, що за ними залишається право розглянути питання про подальшу участь у діяльності організації. В ПАРЄ сподівалися, що РФ свою позицію змінить.

Читайте також: