fbpx
Ситуація на Південному Сході України

На Донеччині біля Дмитрівки помітили танки, БТРи та вантажівки з терористами – РНБО

 У Донецькій області біля Дмитрівки зафіксовані танки, БТРи та вантажівки з бойовиками – РНБО.

  У Донецькій області в районі села Дмитрівка зафіксовано п’ять танків, сім БТРів та вантажівки з близько 140 бойовиками. Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив прес -секретар Інформаційного центру Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Володимир Чеповий сьогодні на брифінгу в Києві.

«У районі села Дмитрівка Донецької області помічено п’ять танків, сім БТРів, КамАЗи і Урали з 140 особами, частина з яких є громадянами Російської Федерації. За наявною первинною інформацією, частина – це техніка, яка знаходилася на території АР Крим. Зараз перевіряється, в яких підрозділах вона перебувала», – сказав Чеповий.

Разом з тим, за його даними, протягом останнього часу факти нових перекидань військової техніки через українсько-російський кордон не зафіксовано. «За останню добу ніяка техніка ні в одну сторону кордону, ні в іншу не пройшла», – сказав він.

Чеповий ще раз зазначив, що «всі пункти перетину кордону, де може проїхати техніка, вони чітко, міцно закриті, а вся інша територія кордону взята під вогневий контроль. Це означає, що вся лінія кордону прострілюється».

Джерело: УНІАН

Читайте також: