fbpx
Політика

Світова спільнота високо оцінила дії українських Збройних Сил, – Порошенко

Українські військові отримали високу оцінку всього світу – президент.

 Президент України Петро Порошенко під час відвідування Головного військового клінічного госпіталю, де вручив державні нагороди військовослужбовцям, які постраждали під час антитерористичної операції на сході країни, повідомив, що світова спільнота високо оцінила дії українських Збройних Сил, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу президента.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Під час спілкування з військовими, президент підкреслив, що "Україна хоче миру і врегулювання ситуації мирним шляхом". За його словами, мирний план схвально сприйнятий світовою спільнотою, зокрема, президентом США Бараком Обамою, Франції Франсуа Олландом, Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель, прем’єр-міністром Великобританії Девідом Кемероном.

"Ми отримали потужну підтримку нашого плану і високу оцінку дій українських Збройних Сил", – зазначив Петро Порошенко, підкресливши, що і він особисто, і український народ вдячні воїнам за проявлений героїзм.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

"Рідні повинні знати – держава цінує вашу мужність", – сказав він і висловив слова подяки батькам і рідним воїнів за патріотичне виховання дітей.

Джерело: УНН

Читайте також: