fbpx
Політика

Руслан Кошулинський: “Для України НАТО – можливість дати бій агресору”

Заступник голови Верховної Ради Руслан Кошулинський в черговий раз підкреслив, що партнерство України з НАТО у даний момент залишається одним з базових. На думку Кошулинського, це співробітництво може дати можливість Україні протистояти військовій агресії з боку Російської Федерації. Таку заяву представник українського парламенту зробив в ході зустрічі з генеральним менеджером НАТО Майклом Лайденом. Зазначимо, що зустріч проходить сьогодні, 19 червня, в українській столиці.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

За словами Кошулинського, партнерство України з Північноатлантичним альянсом «є необхідним кроком у боротьбі з військовою агресією Москви». Також Руслан Кошулинський додав, що український парламент дуже вдячний НАТО за ті кроки, які організація робить у напрямку підтримки України.

«Ті кроки, які назустріч Україні здійснила Парламентська асамблея НАТО, говорять про те, що ми знаходимося на правильному шляху», – прокоментував свою точку зору віце -спікер українського парламенту Руслан Кошулинський, додавши, що це, зокрема, спільна боротьба за мир.

Читайте також: