Петро Порошенко готовий вести переговори «з авторитетними людьми» на сході України – Геращенко

Призначена Петром Порошенко уповноваженим президента України з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях Ірина Геращенко розповіла, що глава держави готовий вести діалог з тими, хто може взяти на себе відповідальність за стабілізацію ситуації на сході України.

Нагадаємо, що про призначення Ірини Геращенко стало відомо в понеділок, 17 червня. Коментуючи ситуацію, що склалася, Ірина Геращенко зазначила, що глава держави крім пропозицій про децентралізацію, «готовий вести переговори з авторитетними людьми на сході, які готові взяти на себе відповідальність за стабілізацію ситуації». За словами Ірини Геращенко, президент України Петро Порошенко зацікавлений в успішній реалізації мирного плану, який здатний буде врегулювати конфлікт на сході України.

Related Post

Нагадаємо, що в Луганській і Донецькій областях вже тривалий час проводиться антитерористична операція, в ході якої є загиблі як в лавах української армії, так і серед терористів. Крім того, в ході АТО серйозно постраждали кілька населених пунктів на сході України, а жителі ряду міст і сіл Донбасу змушені залишати свої будинки.

Leave a Comment