fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Владислав Селезньов: “Терористи набирають у свої ряди алкоголіків і наркоманів”

Терористи, які орудують на території Слов’янська Донецької області та Станиці Луганській Луганській області, почали створювати посилені блокпости і вогневі точки. Таку заяву сьогодні, 17 червня, зробив спікер антитерористичної операції Владислав Селезньов. За його словами, бойовики зміцнили свої оборонні позиції і почали мінувати прилеглі території.

За словами представника антитерористичної операції, для допомоги російським терористам задіяні іноземні фахівці, які, крім усього іншого, почали встановлювати радіокеровані вибухові пристрої. На своїй сторінці в соціальній мережі Владислав Селезньов також нагадав, що в населених пунктах, які залишаються під контролем терористів, оголошена примусова мобілізація.

«Оскільки чоловіки працездатного віку відмовляються підкорятися російським терористам і не виходять воювати проти української армії, окупанти змушені набирати до своїх лав осіб низького соціального статусу, а саме алкоголіків, наркоманів і осіб з кримінальним минулим», – прокоментував ситуацію Селезньов.

Читайте також: