fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Ситуація в Донецьку залишається стабільно напруженою

Ситуація в Донецьку стабільно-напружена – міськрада Донецька.

  Ситуація в Донецьку станом на 11:30 вівторка залишається стабільно напруженою, повідомляє прес-служба Донецької міськради.

Водночас у мерії наголошують, що щодня муніципальний транспорт виходить у повному складі.

"Сьогодні на дороги міста вийшло 114 трамваїв, 164 тролейбуси, 114 автобусів та 905 маршрутних таксі. З основних автостанцій міста з 6 червня відкриті сезонні маршрути до місць масового відпочинку на Азовське узбережжя. Необхідно мати при собі паспорт та свідоцтво про народження – для дітей", – йдеться в повідомленні.

Також у міськраді відзначили, що всі лікувальні установи міста працюють і здійснюють прийом пацієнтів при цьому представники "ДНР" продовжують знаходиться на території обласної лікарні ім. Калініна в Лікувально-оздоровчому центрі.

"Дитячі дошкільні установи працюють стабільно, рівень відвідуваності 57 % і становить 13 тис. дітей. У навчальних закладах працюють пришкільні табори. Порядок на вулицях міста, крім правоохоронців, забезпечують воїни-інтернаціоналісти, громадські активісти. Щодня місто патрулюють близько 200-220 осіб. Патрульні наряди ДАІ несуть службу в посиленому режимі", – зазначили в прес-службі.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: