fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Ситуація на сході України. Сили АТО ліквідували і поранили до 30 бойовиків

Ліквідовані або поранені до 30 бойовиків, український силовик отримав поранення в результаті бою в Луганській області – Селезньов.

  На сході Луганської області відбувся бій між силами антитерористичної операції і бойовиками, в результаті чого один український військовослужбовець отримав поранення, до 30 членів незаконних збройних формувань були знищені або поранені, повідомив керівник групи інформування з АТО Владислав Селезньов з посиланням на власні джерела.

"Джерела повідомляють, що напередодні підрозділ сил АТО виявив на сході Луганської області велику колону бойовиків. Кількість бойовиків значно перевищувала чисельність підрозділу сил АТО. Бойовики відкрили вогонь. Українські військовослужбовці зайняли кругову оборону. З метою підтримки українського підрозділу в район оперативно прибув бойовий резерв сил підтримки", – написав він на своїй сторінці в Facebook у вівторок вранці.

Селезньов зазначив, що завдяки діям українських підрозділів колона бойовиків зазнала великих втрат: "До 30 бойовиків було знищено і поранено".

"Один український військовослужбовець отримав поранення. Була організована і проведена медична евакуація, зараз військовослужбовець перебуває в госпіталі", – додав він.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: