fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Пушілін розповів, хто з російських політиків допомагає терористам на сході України

Керівник «уряду» так званої ДНР Денис Пушілін у відкриту заявив, що консультується з московськими політиками щодо ситуації на сході України. При цьому він навіть назвав деякі прізвища одіозних особистостей, які, за його словами, надають підтримку терористам на сході. Про це Денис Пушілін розповів під час прес-конференції в Москві, повідомляє УНІАН.

«Щодо контактів, то підтримка здійснюється в консультативному плані. Ми взаємодіємо і з товаришем Сурковим (Владислав Сурков – помічник президента РФ), Матвієнко (Валентина Матвієнко – спікер Ради Федерації), Глаз’євим (Сергій Глазьєв – радник президента РФ) і Жириновським (Володимир Жириновський – лідер ЛДПР). Тобто, є ряд політиків, які надають підтримку», – заявив представник самопроголошеної ДНР.

Зараз же, за словами Дениса Пушіліна, тиждень тому він приїхав до Москви, щоб провести консультації щодо «формування громадянських інститутів». Правда питання про те, чи збирається Денис Пушілін повернутися найближчим часом в Донецьку область, він залишив без відповіді.

Читайте також: