fbpx
Політика

Чечетов назвав Порошенка миротворцем

Народний депутат України, член фракції «Партії регіонів» Михайло Чечетов прокоментував участь президента України Петра Порошенка у вчорашньому засіданні РНБО. На думку «регіонала», глава держави показав себе як миротворець. Свою думку про засідання РНБО Михайло Чечетов висловив в кулуарах Верховної Ради. Слова політика передає агентство «Укрінформ».

«У понеділок було рішення на засіданні РНБО, де чітко сказано про відстрочення за часом введення військового стану на сході України. Президент України показав себе як миротворець, його вибирали як миротворця, – вчора він довів це», – заявив Михайло Чечетов.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Після цього народний депутат сказав, що в «Партії регіонів» виступають проти конфронтації Верховної Ради з главою держави. Чечетов нагадав, що «Партія регіонів» в своїй більшості вирішила не підтримувати звернення Верховної Ради до президента України з проханням введення військового стану на Донбасі.

«Ми проти того, щоб український парламент вступав у конфронтацію з РНБО і президентом», – підкреслив Чечетов.

«Регіонал» нагадав, що на засіданні РНБО відзначили передчасність введення військового стану на сході України. На думку влади, на сьогоднішній день не вичерпаний потенціал мирного врегулювання конфлікту.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Раніше повідомлялося, що на засіданні РНБО керівництво країни вирішило дати терористам один тиждень на добровільне роззброєння.

Цікаво, що Михайла Чечетова називають у Верховній Раді «диригентом». Зокрема, нардеп керує голосуванням «Партії регіонів». У часи режиму Януковича Чечетов дотримувався провладної позиції.

Нагадаємо, що раніше Петро Порошенко доручив виділити Нацгвардії України 2 мільярди гривень. Кошти підуть на придбання бронетехніки, спеціалізованих автомобілів для перевезення особового складу та військової техніки, а також на озброєння і обмундирування.

Читайте також: