fbpx
Ситуація на Південному Сході України

На тимчасових стоянках терористів знайшли зразки зброї російського виробництва

На стоянках бойовиків знайдено зразки російської зброї – речник.

  На тимчасових стоянках терористів знайдено зразки зброї російського виробництва, наркотичні та знеболювальні препарати, а також окремі елементи військової форми одягу українського зразку. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав речник АТО Владислав Селезньов, повідомляє УНН.

 Він зазначив, що українські військовослужбовці проводять ряд заходів проти диверсійної роботи. "Внаслідок зазначених дій ліквідовано стоянку бойовиків. На місці їх перебування виявлено зразки зброї російського виробництва, продукти харчування, що вироблені на території РФ. Там же знайшли окремі елементи військової форми одягу українського зразку. На місті стоянки виявлено плями крові та використаний перев’язувальний пакет, наркотичні та знеболювальні ліки", – написав В. Селезньов.

 Він зауважив, що "під час превентивних дій українських військовослужбовців бойовики були вимушені хутко покинути місце стоянки, залишивши на місці особисті речі, в тому числі й мобільний телефон".

 Речник АТО також підкреслив, що "бойовики продовжують тактику партизанської війни, зухвало та підступно нападають на колони військової техніки, цивільні автомобілі, що рухаються шляхами на півночі Донецької області".

 Джерело: УНН

Читайте також: