fbpx
Політика

На Майдані в неділю відбудеться чергове народне віче

У неділю на Майдані Незалежності в Києві о 12:00 відбудеться чергове народне віче. Про це йдеться в повідомленні, отриманому від прес-центру Майдану.

 Згідно з цим повідомленням, представники спільнот Майдану прийняли рішення про оголошення плану дій на найближчі дні щодо забезпечення зміни виборчого закону, розпуску та позачергових виборів до Верховної Ради України. На підтримку цих намірів буде оприлюднено звернення до президента України та Верховної Ради.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

"Також будуть намічені результати АТО, стан питання поселення біженців і повідомлено звернення до громадян України, які проживають на Сході, в районах бойових дій", – йдеться в повідомленні. Крім цього, в ході віче планується винести питання прийняття нового закону про місцеве самоврядування, який готується зараз до голосування у Верховній Раді наступного тижня.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Раніше повідомлялося, що в суботу київські комунальники продовжили розчищати Майдан Незалежності і розбирати барикади, що знаходяться там. Робиться це за розпорядженням нового київського мера Віталія Кличка.

Читайте також: