Ігор Балута: “До Харкова намагалися пробратися дві колони терористів”

Сили антитерористичної операції змогли запобігти вторгненню в Харківську область озброєних терористів. З такою заявою вчора, 13 червня, виступив губернатор Харківської області Ігор Балута. За його словами, протягом останньої доби в місто намагалися проїхати дві автоколони терористів.

«Нашим військовим вдалося запобігти вторгненню двох великих колон терористів на територію Харківської області. Перша колона терористів складалася з легкових автомобілів і одного джипа, а у складі другої колони були вантажні автомобілі та БТРи. Наші льотчики спрацювали просто відмінно. За це їм велика подяка. Служба безпеки, Головне управління внутрішніх справ, а також всі інші державні служби роблять все можливе для того, щоб життя людей в області було спокійним і безпечним», – прокоментував події Ігор Балута.

Related Post

Відзначимо, що про це губернатор Харківської області Ігор Балута заявив під час свого візиту в Ізюмський район, де він відвідав кілька блокпостів і побував на нарадах з представниками силових структур.

Leave a Comment