fbpx
Політика

Янукович записав нове відеозвернення щодо подій в Україні

Екс-президент України Віктор Янукович знову звернувся з відеозверненням до українського народу зі своєю оцінкою подій в Україні, яке в п’ятницю з’явилося в мережі Інтернет.
 
За словами Януковича, події, які розгортаються в Україні після президентських виборів, викликають у нього шок. "Замість миру і стабільності – криваве побоїще. Це дуже поганий знак почати шлях президента з такого кривавого, смертоносного феєрверку, який викликає гнів і прокльони матерів, які бачать смерть і страждання своїх дітей", – сказав Янукович.
 
За словами екс-президента, представники нової влади України віддають злочинні накази вбивати людей. "Українці гинуть за згодою керівників деяких демократичних країн, які замість засудження насильства почали вести переговори про постачання зброї", – сказав він і закликав зупинитися.
 
Згідно запису, відеозвернення зроблено в Ростові-на-Дону, хоча в багатьох засобах масової інформації раніше з’явилися повідомлення, що Янукович разом з цивільною дружиною Любов’ю Полежай знаходиться в Сочі.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 

Янукович записав нове відеозвернення щодо подій в Україні (відео):

Читайте також: