fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Михайло Волинець: “Люди на Сході перестають вірити в те, що їх захистить держава”

Велика частина жителів східних областей України розуміє, що подальша ескалація ситуації в регіоні зможе привести до краху економіки. Таку заяву в інтерв’ю «Главкому» зробив керівник Незалежної профспілки гірників Донбасу Михайло Волинець. За його словами, люди все розуміють, але бояться що-небудь міняти.

«Місцеві жителі все прекрасно розуміють. Але тут сьогодні все робиться під страхом застосування зброї. Більше того, люди вже перестали вірити в те, що наша держава може їх захистити», – прокоментував настрої людей на Донбасі Михайло Волинець.

Крім цього, за словами Михайла Волинця, якби у місцевих жителів була така впевненість, то шахтарі діяли б більш організовано.

«Але також не можна в жодному разі підштовхувати шахтарів до якихось масових дій. Сьогодні тут використовують зброю і проти мирних жителів. Терористи відбирають у жителів Сходу України гроші і бізнес, у кого є. У Луганській області та шахтарських містах зупинили базу даних», – прокоментував ситуацію, яка розвивається на Сході України, керівник Незалежної профспілки гірників Донбасу Михайло Волинець.

Читайте також: