fbpx
Політика

Мер Києва Кличко звільнив Герегу

У п’ятницю стало відомо, що новий мер української столиці Віталій Кличко звільнив зі своєї посади секретаря Київської міської ради Галину Герегу. Дане розпорядження було підписано ще 5 червня. Згідно з цим розпорядженням, Галина Герега звільнена з займаної посади у зв’язку з закінченням терміну повноважень.

У зв’язку з цим начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності секретаріату Київради доручено провести остаточний розрахунок і виплатити компенсацію за 23 дні невикористаної щорічної основної відпустки за період роботи з 20 квітня 2013 до 5 червня поточного року.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Новий секретар буде призначений на засіданні Київради 19 червня.

Нагадаємо, Галина Герега була секретарем Київради з квітня 2011 року. До цього призначення вона була секретарем постійної комісії Київради з питань торгівлі, підприємництва, громадського харчування та послуг.

Крім цього, за даними ЗМІ, вона є співвласником і фінансовим директором будівельних гіпермаркетів "Епіцентр" у Києві. Герега підтримувала "Партію регіонів", а її чоловік Олександр Герега є депутатом і членом фракції Партії регіонів.

Читайте також: