fbpx
Право

Махніцький назвав незаконним рішення суду про звільнення Лозинського

Виконуючий обов’язки генерального прокурора України Олег Махніцький назвав незаконним рішення суду про звільнення колишнього народного депутата від фракції "Блок Юлії Тимошенко" Віктора Лозинського. Про це Махніцький заявив в ефірі "5 каналу".
 
"Під час судового засідання, яке було розпочато з ініціативи адвокатів Лозинського про його звільнення у зв’язку з хворобою, судом було упереджено залучено лікарів до проведення експертизи, які дали висновки про те , що він може бути звільнений", – зазначив Олег Махніцький.
 
Генпрокурор України підкреслив, що подібні рішення повинні прийматися судом з урахуванням всіх обставин у справі. "Проте суд виніс, на наш погляд, незаконне рішення, яке було оскаржено прокуратурою в межах терміну, не дочекавшись розгляду в апеляційній інстанції апеляції прокуратури, Лозинський був звільнений", – розповів Махніцький.
 
Генпрокурор також зазначив, що зараз проводиться службове розслідування і вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження щодо осіб, винних у цьому інциденті.

 

Махніцький назвав незаконним рішення суду про звільнення Лозинського (відео):

Читайте також: