fbpx
Політика

Україна може бути сильною і успішною при сусідстві з РФ – Балога

Як заявив народний депутат України Віктор Балога, незалежно від того, як і коли закінчиться конфлікт на Донбасі, країна повинна вчитися жити і виживати, маючи агресивного сусіда, який може напасти в будь-який момент. За його словами, від цієї загрози нікуди не дітися, і тому необхідно або завжди бути готовими до всього, або залишатися беззахисними.

 Як він зазначив, хоч завдання і не з простих, але він все ж переконаний, що Україні це під силу. Зокрема, як сказав Віктор Балога, як Південна Корея навчилася співіснувати з не менш неадекватним сусідом, так і Україна може бути успішною і сильною державою при сусідстві з Росією.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Це для нас не вирок. Це – мотивація для того, щоб мати успішну економіку, високі стандарти життя, професійні спецслужби, і головне – сучасну, добре підготовлену і патріотичну армію», – підкреслив нардеп.

 Віктор Балога вважає, що без оголошення воєнного стану, створення нової армії, формування нової військової доктрини і готовності проводити військові дії по-сучасному, Україна програє не лише Донбас.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Якщо ми хочемо бути багатими і успішними, то й оборонятися повинні високотехнологічною зброєю, як Південна Корея, а не тільки блокпостами, як Албанія», – підсумував він.

Читайте також: