fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У Лисичанськ заїхали дві сотні озброєних людей, – міліція

У місто Лисичанськ в Луганській області заїхало приблизно дві сотні озброєних людей, які потрапили в Україну з Російської Федерації та однієї з країн Середньої Азії. Про це в середу, 11 червня 2014 року, повідомили правоохоронці Луганська, передають українські ЗМІ.

Як зазначили правоохоронці, прибувши озброєні особи не приховують своєї національності. «Згідно з попередніми даними, прибулих озброєних осіб біля двох сотень. Люди слов’янської зовнішності повідомляють, що вони прибули з Краснодарського краю. Інші – на вигляд азіатської зовнішності. За попередньою інформацією, вони з Казахстану», – зазначили правоохоронці.

Всі вони приїхали до Лисичанська одразу після захоплення бойовиками будівлі районної прокуратури. «Прибульці» розмістилися будівлі прокуратури», – додали міліціонери Луганська.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, сьогодні, 11 червня, о 3 годині ночі озброєні люди захопили будівлю прокуратури в місті Лисичанську і «виселили» з приміщення всіх співробітників, дозволивши їм забрати особисті речі.

Читайте також: