fbpx
Політика

Порошенко пропонує направити зекономлені на виборах гроші на потреби армії

П. Порошенко пропонує фінансувати ЗСУ засобами, які заощадили на виборах.

  Президент України Петро Порошенко доручив Кабінету Міністрів спрямувати кошти, що були заощаджені завдяки тому, що президентські вибори відбулися в один тур, спрямувати на забезпечення Збройних Сил України та першочергові потреби військових-учасників антитерористичної операції. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу Президента.

 Глава держави зазначає, що з огляду на те, що вибори відбулися без необхідності проведення повторного голосування, економія бюджетних коштів склала понад 600 млн грн. Зважаючи на це, П.Порошенко пропонує Уряду направити зазначені кошти на фінансування військовослужбовців. Зокрема, на поліпшення озброєння особового складу, забезпечення українських солдатів засобами захисту, необхідною технікою тощо.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 "Пропоную підготувати та подати в установленому порядку на розгляд Верховної Ради України законопроект щодо внесення змін до Державного бюджету України на поточний рік у частині спрямування невикористаних коштів, призначених для проведення позачергових виборів Президента України, на фінансування потреб Збройних Сил України", – йдеться у документі.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 "Спрямування відповідного ресурсу на фінансування потреб Збройних Сил України, зокрема забезпечення необхідними матеріальними ресурсами та соціальний захист військовослужбовців, дозволить Міністерству оборони України вирішити низку актуальних завдань", – наголошує Президент.

 Як відомо, під час передвиборної кампанії П.Порошенко неодноразово наголошував на необхідності економії бюджетних коштів на проведенні виборів. Він пропонував спрямувати їх на нагальні потреби держави, зокрема й фінансування ЗСУ.

 Джерело: УНН

Читайте також: