fbpx
Окупація Криму

Компанія Ріната Ахметова пригрозила залишити окупований Крим без електрики через борги

Компанія «ДТЕК Крименерго», яка належить українському мільярдерові Рінату Ахметову, заявляє про те, що загальний борг «Кримтролейбусу», «Кримської залізниці» та водоканалів перевищив 100 мільйонів гривень, і вимагає негайно погасити борги. Про це в середу, 11 червня 2014 року, повідомляють у прес-службі «ДТЕК».

Зокрема, серед найбільших боржників – ДП «Кримтролейбус», «Кримська залізниця» та  Кримське республіканське підприємство «ВП ВКГ Південного берега Криму» і Кримське республіканське підприємство «Вода Криму».

«Незважаючи на численні звернення постачальника електроенергії з вимогою виплатити заборгованість, боржники продовжують без оплати споживати електроенергію. Якщо сторони не знайдуть виходу з ситуації, що склалася в найкоротші терміни, компанія «ДТЕК Крименерго» буде змушена з 19 червня 2014 року обмежити енергопостачання вищевказаних юросіб. Відповідальність за можливі наслідки такого відключення в першу чергу лежить на керівниках підприємств-боржників», – відзначили в прес-службі.

Читайте також: