Лідер сепаратистів у Слов’янську В’ячеслав Пономарьов заарештований

Сьогодні, 10 червня, був арештований так званий «народний мер» Слов’янська В’ячеслав Пономарьов. Інформацію про це розповсюдив російський телеканал LifeNews. За інформацією телеканалу, замість Пономарьова «керувати » містом буде інший сепаратист – Володимир Павленко.

За словами самопроголошеного першого віце-прем’єр-міністра так званої «Донецької народної республіки» Андрія Пургина, указ про арешт В’ячеслава Пономарьова міг надійти від одного з лідерів донецьких сепаратистів Ігоря Гіркіна, відомого як «Стрілок».

Related Post

«Я не можу виключати, що саме Стрілок міг прийняти рішення про такі кадрові перестановки. У даний момент керівництву ДНР про таке рішенні не повідомлено», – прокоментував ситуацію сепаратист Андрій Пургин.

Крім цього ополченець підкреслив, що затримки в погодженні питань між Слов’янськом і Донецьком могли статися через перебої зі зв’язком.

«У Слов’янську немає мобільного зв’язку. Так що про прийняті рішення нам повідомити складно. Детально прокоментувати ситуацію я просто не можу», – підсумував один з представників вигаданої республіки Андрій Пургин.

Leave a Comment