fbpx
Політика

В українському парламенті створюють 5-ту колону Кремля

За інформацією «Телевізійної служби новин», можлива депутатська група з перебіжчиків – регіоналів може бути створена для шпигунства на користь Кремля, а також з метою лобіювання інтересів Російської Федерації.

«Події останніх місяців в Україні позбавили Партію регіонів довіри з боку Кремля. Через це московські господарі прийняли рішення створити в стінах українського парламенту новий «бойовий загін». Але дійовими особами залишаються все ті ж люди – колишні прихильники екс-президента Віктора Януковича. Вихід цих людей з фракції регіоналів не пов’язаний з раптовою появою докорів сумління. У цих людей основна мотивація – гроші», – кажуть журналісти телеканалу «1+1». За їх словами, щомісячна нелегальна зарплата для таких людей встановлена ​​на рівні 200-250 тисяч доларів, а за вхід в партію кожен депутат разово отримає від 300 тисяч до 1 мільйона доларів.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Також повідомляється, що касирами, які виплачують гроші зрадникам, є Сергій Арбузов і Олександр Клименко. Доларовими джерелом проросійської партії називають Сергія Курченка.

Читайте також: