fbpx
Окупація Криму

Олег Ляшко: “Такі, як Аксьонов-Гоблін, висітимуть на кримській сосні”

Народний депутат України Олег Ляшко звернувся до самопроголошеного кримському прем’єр-міністра Сергія Аксьонова і заявив про те, що він з ним готовий зробити особисто. Нагадаємо, що днями кремлівська маріонетка Сергій Аксьонов заявив, що Кримський півострів ніхто і ніколи не зможе «загнати в інші державні об’єднання».

«Вчора Аксьонов-Гоблін заявив про те, що Кримський півострів Україною вже ніколи не буде. Цей кремлівський бандит забув відому істину – ніколи не говори ніколи в політиці. Я особисто буду робити все, щоб повернути Україні Кримський півострів. А такі, як Сергій Аксьонов, будуть висіти вниз головою на кримській сосні», – прокоментував свою позицію колишній кандидат на посаду президента України Олег Ляшко на своїй сторінці в соціальній мережі.

 Як повідомлялося раніше, глава так званого кримського уряду Сергій Аксьонов заявив, що регіон безповоротно відійшов до складу Російської Федерації. Також він додав, що всі висловлювання з цього приводу з боку українських політиків – це «паразитування на маргінальних темах».

Читайте також: