fbpx
Політика

Путін доручив ФСБ посилено охороняти держкордон з Україною

В. Путін доручив ФСБ посилити режим охорони держкордону з Україною.

   Прикордонна служба ФСБ Росії повинна вжити всіх необхідних заходів щодо посилення режиму охорони держкордону РФ з Україною з метою виключити її незаконні переходи. Таке доручення дав президент РФ Володимир Путін, передає УНН.

 Президент РФ Володимир Путін дав вказівку прикордонній службі ФСБ Росії вжити всіх необхідних заходів щодо посилення режиму охорони держкордону РФ з Україною з метою виключити незаконні переходи. Нагадаємо, новообраний Президент України Петро Порошенко розповів про три домовленості, які були досягнуті під час переговорів із президентом РФ Володимиром Путіним. “Ми досягли домовленості про три речі: до України приїде російський представник, з яким ми обговоримо перші кроки щодо мирного врегулювання ситуації і план, в якому передбачається низка кроків з боку Росії та з боку України. Крім того, ми очікуємо скасування рішення Ради Федерації РФ про використання збройних сил РФ на території України. А також плануємо спільні дії із закриття кордонів на ділянках, де відбувається збройний конфлікт та постійний перетин українських кордонів диверсантами”, — зазначив політик.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Петро Порошенко також наголосив: “Можу сказати, що усі питання йшли непросто, в тому числі і реакція на підняте мною питання по Криму, але ми будемо наполегливо добиватися тих цілей, які ми поставили перед собою і розпочинаємо переговори в неділю”.

 Джерело: УНН

Читайте також: