Випускників відправляють працювати під кулями терористів – Балога

Як повідомив народний депутат України Віктор Балога, до нього звертаються батьки випускників, чиї діти навчаються за держзамовленням. За його словами, багатьом з цих випускників дають направлення на роботу в регіони, де триває війна з терористами.

 «Клерки Кабміну, які тупо виконують накази 90-х років, вважають, що саме львівські випускники повинні сьогодні розвивати медицину в зоні конфлікту на Луганщині. І поки бюрократична машина відкотиться назад, через чиюсь дурість ми можемо втратити людські життя», – написав він у Facebook.

Related Post

 У зв’язку з цим, Віктор Балога вирішив звернутися до міністра освіти, закликавши того розібратися з галузевими ВУЗами, які підпорядковуються Міністерству охорони здоров’я, МВС та іншим міністерствам.

 Як зазначив нардеп, це питання необхідно не тільки врегулювати за кілька днів на рівні указів та інструкцій, а й пояснити кожному чиновнику, що у своїй роботі вони повинні керуватися в першу чергу принципами здорового глузду.

 «Зі свого боку проконтролюю кожен відомий мені факт спроби відправити випускника працювати під кулями терористів», – пообіцяв Віктор Балога.

Leave a Comment