fbpx
Політика

Українську армію формує народ, а не влада – Томенко

Як зазначив народний депутат України Микола Томенко, влада сьогодні не до кінця розуміє, що відбувається у Збройних силах, і лукавить, приписуючи собі великі перемоги у формуванні української армії. За його словами, насправді сьогодні українську армію формує народ, оскільки гроші, які йдуть на утримання армії, розкрадаються «мародерами» з Міністерства оборони.

 При цьому він зазначив, що ці гроші українського народу – пенсіонерів та студентів, які жертвують на підтримку армії. Крім того, Микола Томенко звернув увагу на те, що українці не тільки перераховують гроші, але також і купують і забезпечують Збройні сили бронежилетами, боєприпасами, технікою та іншим.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «У той же час ми не бачимо жодних адекватних дій щодо відповідальності за фактичне мародерство в українській армії, коли і сьогодні в ЗМІ повідомляють, що нашим солдатам видають гнилу картоплю чи вживані речі. Зате влада звітує про використання фантастично великих сум коштів, перерахованих на армію», – сказав нардеп.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Також він висловив здивування, що досі не понесли відповідальність посадові особи, яких звинувачують у нецільовому використанні бюджетних коштів.

 Микола Томенко підкреслив, що мародерству чиновників необхідно покласти край і зробити все, щоб українські солдати були забезпечені всім необхідним.

Читайте також: