fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Ситуація на сході України. Бойовики «ДНР» захопили лікарню в Донецьку

Бойовики «Донецької народної республіки» захопили обласний лікувально-оздоровчий центр лікарні ім. Калініна, що в Донецьку. Про ситуацію в місті повідомляє агентство «Новини Донбасу».

Всім співробітникам лікувального закладу заявили, що відтепер на території лікарні буде діяти «госпіталь "Донецької народної республіки"».

У прес-службі Донецької облгсоадміністраціі підтвердили інформацію про те, що сепаратисти захопили обласний лікувально-оздоровчий центр лікарні імені Калініна.

«Дійсно, ліксанупр захопили. Більш того, терористами контролюється вся територія лікарні імені Калініна», – сказали в Донецькій облдержадміністраціі.

Варто відзначити, що на території донецької лікарні імені Калініна знаходиться морг. У цьому морзі зберігаються і тіла сепаратистів, убитих в ході антитерористичної операції.

Раніше повідомлялося, що в Донецьку відключили мовлення п’яти українських телеканалів. Зокрема, кабельний оператор Matrix був змушений відключити канали на вимогу сепаратистів з «Донецької народної республіки»

Читайте також: