fbpx
Політика

Олег Ляшко: “Терористів на сході можна “замочити” за тиждень”

Терористи на сході України виграють від того, що в масштабах цілої держави немає координації між військовими, спеціальними та правоохоронними службами. Таку заяву в інтерв’ю «Главкому» зробив народний депутат України Олег Ляшко. За словами колишнього кандидата на посаду президента країни, всіх терористів на сході України можна за тиждень «замочити».

«Ви вважаєте, що терористи такі сильні? Їх усіх за тиждень можна замочити. Але для цього потрібно дати можливість. Для цього буде потрібно ввести воєнний або надзвичайний стан у Донецькій і Луганській областях», – прокоментував ситуацію народний депутат України Олег Ляшко.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

За словами нардепа, військовий стан на сході України не вводили спеціально до виборів, щоб їх не зірвали. Однак зараз, впевнений Олег Ляшко, найвідповідніший момент для того, щоб ввести це положення на Сході України.

«Потрібно надати можливість усьому мирному населенню регіону покинути його. Всіх, хто перейде на сторону ворога – знищити. Якщо ми хочемо врятувати Донбас, у нас немає іншого варіанту», – додав народний депутат.

Читайте також: