fbpx
Футбол

«Гравці не висловлювали бажання залишити “Динамо” у зв’язку з ситуацією в Україні», – Суркіс

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс розповів про останні трансферні новини клубу. Слова президента «Динамо» передає «Спорт- експрес в Україні».

Насамперед Ігор Суркіс прокоментував можливий відхід Велозу, Ленса і Драгович. Як запевнив президент клубу, «Динамо» не збирається розлучатися зі своїми провідними гравцями.

Після цього президент «Динамо» поскаржився на складну політичну ситуацію в країні. Як пояснив Суркіс, він змушений перебувати в Києві та «вселяти впевненість» в тренерський штаб і футболістів.

«Поки жоден наш футболіст не висловив побажання покинути клуб у зв’язку з ситуацією», – підкреслив Ігор Суркіс.

Після цього президент розповів про роботу над посиленням «Динамо». За його словами, завдання для керівництва клубу – зберегти, а не підсилити склад. Незважаючи на це, селекційна служба «Динамо» як і раніше веде пошук нових гравців.

«Якщо Сергій Ребров висловить своє побажання посилити одну-дві позиції, то від керівництва заперечень не буде», – додав Суркіс.

Президент «Динамо» зазначив, що не кожен іноземний футболіст захоче переїжджати в Україну.

Крім того, президент «Динамо» торкнувся теми з поверненням орендованих футболістів. Як повідомив Суркіс, таке повернення було ініціативою головного тренера. Зокрема, Ребров запропонував продовжити контракт з Шовковським і Кравцем, повернути Буяльського і Люльку.

Також президент «Динамо» розповів і про Дениса Бойка.

«Ми провели переговори, і я дав згоду на те, щоб "Дніпро" викупив його контракт. Бойку залишилося тільки узгодити умови особистого контракту з новим клубом», – підсумував президент клубу.

Раніше Суркіс сказав, що засмучений відходом Мехмеді з «Динамо». «Як виявилося, наші тренери не розібралися в Мехмеді до кінця», – зізнався президент «біло-синіх».

Читайте також: