Від кордонів з Україною відведено дві третини російських військ

РФ відвела дві третини своїх військ від кордонів з Україною – США.

 Сполучені Штати визнають, що дві третини російських військ відведені від російсько-українського кордону, йдеться в тексті виступу постпреда США при ОБСЄ Даніеля Баєра на засіданні постійної ради Організації, поширеому в четвер серед журналістів, передає УНН.

 "Ми розуміємо, що більше двох третин (російських) військ відведені до даного моменту від кордону", – наголошується в тексті виступу Баєра. Водночас, за твердженням постпреда США, ще кілька тисяч російських військовослужбовців знаходяться поблизу кордону з Україною.

 "Проте, ми продовжуємо спостерігати активність російських військ поблизу кордону. Кілька тисяч військовослужбовців залишаються поблизу кордону, і деякі частини в змозі проводити операції в короткий термін (після відповідної команди)", – вказав Баєр.

Related Post

 Нагадаємо, 19 травня прес-служба Кремля, президент РФ Володимир Путін дав команду повернути в місця постійної дислокації війська, що брали участь у навчаннях в Ростовській, Білгородській і Брянській областях, розташованих на кордоні з Україною.

 Джерело: УНН

Leave a Comment