fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи з Донбасу просять екстренної допомоги з Росії та Криму – Тимчук

Як повідомив представник групи «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук, успішні дії сил антитерористичної операції змусили панікувати терористів з Донбасу. Зокрема, за його словами, лідери бойовиків, які зараз орудують на Сході, просять екстренної допомоги і з Росії, і з Криму.

 «На даний момент, за даними групи «ІО», російські «куратори» терористів на Сході України вживають заходів з надання допомоги», – додав він.

 Так, на території окупованого Росією Криму, бойовики з місцевої «самооборони» вже сформували загін чисельністю близько 300 осіб, які готові виступити на Донбас. Крім того, в прикордонних районах Росії навпроти Донецької області також сформовані автоколони з озброєними бойовиками. Їх чисельність – близько 50 вантажних автомобілів.

 «Луганські терористи отримали обіцянку від російських координаторів на прибуття підкріплення від «кавказців» (чисельність підкріплення і маршрути проникнення в Україну уточнюються)», – розповів Дмитро Тимчук.

 За його словами, зараз українські силові структури вживають заходів щодо запобігання проникнення даних терористичних груп на українську територію.

Читайте також: