fbpx
Футбол

Ребров задавить футболістів «Динамо» штрафами?

Головний тренер київського «Динамо» Сергій Ребров розповів про відпустку, потенціал, дисципліну і штрафи в команді. Слова тренера передає видання «Команда».

Сергій Ребров запевнив, що під час відпустки робота в «Динамо» не зупиняється. Тренерський штаб щодня спілкується з керівництвом клубу і з комплексно – науковою групою. Ребров запевнив, що в «Динамо» вже підготували план підготовки команди.

«Ми повинні самі розуміти, за рахунок чого саме можна вивести команду на більш високий рівень, а потім переконати в цьому і футболістів», – заявив Ребров.

Після цього тренер прокоментував потенціал команди. Ребров вважає, що тренери повинні знайти правильні слова для кожного гравця. Крім того, в «Динамо» повинні допомогти гравцям розкрити свій потенціал. Ребров хоче домогтися того, щоб потенціал гравців реалізовувався на 100 %.

«Виходячи на поле, гравець повинен залишати за його межами всі негативні емоції і повністю підкоряти себе досягненню результату», – стверджує головний тренер «Динамо».

Сергій Ребров поміркував і на тему дисципліни. Наставник «біло-синіх» нагадав, що у всіх успішних команд були найсуворіша дисципліна і взаємна повага. Ребров задоволений тим, що може говорити з гравцями без перекладачів.

«Без конфліктів не обходиться  в жодній команді. Коли є дисципліна, а тренер повністю управляє процесом, то вирішувати проблеми простіше», – міркує Ребров.

Наостанок тренер «Динамо» поділився думкою про штрафи. За його словами, в таборі киян потрібно ввести систему штрафів. Ребров вважає, що саме штрафи є найкращим методом для боротьби з порушенням дисципліни. На думку тренера, штрафи в «Динамо» повинні бути немаленькі.

Сергій Ребров попередив, що каратиме футболістів за неприпустимі вчинки.

Раніше наставник «Динамо» розповів про своє ставлення до українських та іноземних футболістів.

Читайте також: