fbpx
За кордоном Україна

Українці проміняли Крим на Болгарію та Грузію

Вперше за останні роки Крим втратив лідируючу позицію в списку найбільш популярних курортів серед українських туристів, поступившись цим місцем Болгарії. Про це свідчать результати дослідження, проведеного компанією Google за допомогою інструменту Zeitgeist, який відстежує популярність пошукових запитів.

У компанії Google Україна повідомили, що цьогоріч найчастіше українці шукають інформацію про відпочинок у Болгарії. Крим за ступенем популярності опустився на друге місце. А от третє місце, на подив багатьох, зайняла Грузія, яка до цього не користувалася попитом в українських туристів і не входила навіть до топ-10 популярних місць відпочинку. У п’ятірці лідерів також опинилися Туреччина та туристичні центри Карпат. За ними слідують Греція, Єгипет, Чорногорія, Хорватія та Іспанія.

Читайте також:  В ГУР МО повідомили про створення нового підрозділу

Цікаво також, що цьогоріч українці частіше стали цікавитися відпочинком в межах країни. Найпопулярнішими місцями по пошукових запитах стали Бердянськ, Затока, Одеса, Кирилівка, Скадовськ, Коблево, Урзуф, Яремче, Трускавець та Генічеськ.

Читайте також: