fbpx
Політика

Необхідно позбавити мандатів депутатів, що підтримують сепаратистів – Геращенко

Народний депутат України від фракції «УДАР» Ірина Геращенко заявила, що їх фракція вимагає позбавити мандатів тих депутатів, які підтримують терористів і сепаратистів. Крім того, їх фракція наполягає на тому, щоб депутати -прогульники були позбавлені заробітної плати.

 «Ми від голови Верховної Ради вимагаємо провести аудит тих депутатів від Партії регіонів, зокрема Азарова, Януковича та інших, які не ходять на роботу місяцями і не платити їм зарплату, а направити ці кошти на підтримку української армії, зокрема, закупівлю бронежилетів», – сказала вона.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Що ж до тих, хто підтримує терористів і сепаратистів, то, за словами Ірини Геращенко, такі люди не мають права називатися депутатами.

 Як зазначила політик, депутати від «УДАРу» отримують звернення від жителів Сходу, які просять захистити їх від терористів і сепаратистів, яких продовжують готувати представники Партії регіонів, зокрема їх лідер Олександр Єфремов. При цьому вона також звернула увагу на те, що раніше представниця Партії регіонів, мер Слов’янська Штепа, закликала російські війська увійти в країну.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Партія регіонів зараз є партією сепаратистів. Вони не роблять нічого, щоб захистити мир», – заявила Ірина Геращенко.

Читайте також: