fbpx
Політика

У Верховній Раді може з’явитися група Курченка

На поточному тижні у Верховній Раді може з’явитися ще одна депутатська група «За мир і стабільність». Очолить її депутат Віталій Грушевський. У ролі головного фінансиста виступить оголошений в міжнародний розшук олігарх Сергій Курченко, а ідеологом – помічник президента Росії Владислав Сурков. Нова група буде відстоювати проросійські інтереси.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Як повідомляє «УНІАН», в об’єднання увійдуть близько 40 нардепів. Серед них відомі регіонали Олена Бондаренко, Володимир Олійник, Владислав Лук’янов, Таїсія Повалій, Сергій Кальцев, Олександр Дудка, Євген Балицький, Володимир Струк, Юрій Самойленко, Олександр Бобков, Олександр Васильєв, Микола Дем’янко, Віктор Тихонов та інші. Також ведуться переговори з Ганною Герман та Олександром Єфремовим. Увійти до складу депутатської групи Сергія Курченка за певну плату запропонували і деяким мажоритарникам, які представляють інтереси населення південних регіонів країни.

Читайте також: