fbpx
Політика

Тарас Чорновіл про розпуск парламенту: “І “регіонали”, і комуністи працювати не хочуть”

Нинішній український парламент недієздатний, оскільки з самого початку він обирався не для роботи. Таку заяву зробив український політик, колишній народний депутат Тарас Чорновіл.

«Люди йшли до українського парламенту для того, щоб отримати привілеї, а також важливий статус. Списки кандидатів формувалися під систему кнопкодавства. Ставилося за мету роздати місця у Верховній Раді України хорошим людям. Я вважаю, що парламент повинен йти на перевибори», – прокоментував свою точку зору Тарас Чорновіл.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За його словами, є ще одна причина, за якою парламент повинен бути розпущений.

«Це політична причина. Представництво комуністів і Партії регіонів не відповідає реальному стану речей, навіть якщо взяти до уваги тих «регіоналів», які покинули ряди партії. Він так само не бажають працювати. Вони керуються принципом шкідників: ми не будемо давати голоси, коли у коаліції їх не вистачає. А те, що країна на межі розвалу, їх не хвилює. Потрібно було провести парламентські вибори разом з президентськими. Тепер же вибори в парламент потрібно провести в жовтні поточного року», – додав колишній народний депутат Тарас Чорновіл.

Читайте також: